Nyt tag ved Roskilde og Frederikssund – Høj kvalitet

Går du med planer om et nyt tag? Så lad Pryts Service vejlede dig og bygge et tag i høj kvalitet.

Din professionelle håndværker til nyt tag

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvem du vælger til at lægge dit nye tag, ligesom det også er vigtigt, at du får den rette rådgivning og vejledning inden montering af nyt tag. Der er meget, du skal tage stilling, når du skal vælge et nyt tag, og inden da går du sikkert med tanker og planer og mange spørgsmål. Dem er vi klar til at svare på.

Et tag i Danmark er udsat for vind og vejr og et fugtigt klima en stor del af året, og med tiden bliver mange ældre tage triste at se på, og måske kommer der med tiden huller og skader på taget. Inden fugtproblemer går ind og laver alvorlige skader på tagkonstruktionen, kan det være en nødvendig løsning af få udbedret taget med en tagrenovering eller måske at få lavet et helt nyt tag.

Hos Pryts Service er vi dygtige til at lægge nyt tag – vi har lavet tage i mange år, og konstant udviklet os, ligesom materialerne hele tiden ændres. Derfor kan et tag i dag også holde meget længe, og såvel Nibra som BMI Roof Pro tage er der 30 års garanti på.

Vi tilbyder tagarbejde fra inderst til yderst

Pryts Service udfører alle former for tagarbejde frainderst til yderst, dvs. fra opsætning af akustikplader fra Troldtekt og isolering til lægning af tegltag eller ståltag – Nibra, BMI Roof Pro eller Quadro. Vi er også certificerede Velux-montører, ligesom vi monterer alle former for stål- og aluminiumslofter for Mogens Rasmussen A/S, Middelfart.

Det har betydet, at vi har opnået massiv erfaring med montering af nyt tag og løser opgaver for mange private hjem, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi lægger nyt tag, udfører og monterer

  • Nibra teglsten
  • BMI Roof Pro
  • Quadro tag
  • Stål- og aluminiumslofter og solafskærmninger for Mogens Rasmussen A/S
  • Veluxvinduer
  • Akustikplader for Troldtekt

Nyt tag er en økonomisk gevinst for husejeren

At få et nyt tag kan ligne en omkostning, men er oftest energibesparende, og den økonomiske gevinst vil du kunne se på varmeregningen. I stedet for at lade varmen fise lige ud gennem taget vil et nyt, tæt tag holde den inde, hvor du har betalt for, at den skal være. Med det genindførte håndværkerfradrag kan fratrækkes udgifter til arbejdslønnen til isolering, hvis du vælger at få det lavet, nu vi er i gang med at lægge nyt tag.

Samtidig øges værdien af dit hus også markant med et nyt tag. Det ser smukkere ud, og signalerer kvalitet og vedligehold. Så nyt tag er en sikker investering i dit hus – uanset om du skal sælge det, eller du bare vil nyde glæden ved smukt nyt tag hver dag.

Få et tilbud på et nyt tag i dag

Vi kører ud og laver nyt tag i Jægerspris, Frederikssund og Roskilde, og kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på 47 52 12 65 – så er vi på vej!

Uforpligtende
tilbud

Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt

pilen
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Dansk Håndværk Garanti

Dansk Håndværk

Hos Pryts Service går vi op i godt håndværk til tiden. Derfor er vi en del af Dansk Håndværk, så du altid kan stole på, at vi garanterer kvalitet.

Vores samarbejdespartnere

sam1 sam2 sam3 sam4 Vi samarbejder med Outrup Vinduer