Snedker & tømrer ved Jægerspris, Frederikssund og Roskilde

Leder du efter en tømrer og snedker, der altid har fokus på kvalitet? Så er det Pryts Service.

En tømrer og snedker, der kun er tilfreds med det bedste. Intet mindre.

Vores motto er: Kvalitet til tiden. Og hos Pryts Service får du kvalitet igennem hele processen, fra tilbudsgivningen til afleveringen af dit byggeprojekt. Det sker blandt andet, fordi vi arbejder med en daglig og tæt styring af byggeprojekterne som tømrer og snedker, som professionelle og erfarne fagfolk. En tæt dialog, god planlægning og stram styring sikrer, at tidsplanerne overholdes, samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten nogen steder.

Kvalitet, kvalitet og kvalitet – det arbejder tømrer og snedker bedst med

Hos Pryts Service bliver alt snedker og tømrer arbejde udført med tre nøgleord i højsædet: Kvalitet, kvalitet og kvalitet!

Vi startede firmaet op som tømrer og snedker i 1996, og siden da har firmaet været i en rivende udvikling. Det kommer man ikke sovende til. At være tømrer og snedker ligger i vores DNA, men det gør fokus på kun det allerbedste også. Vi gør meget for at ansætte de rigtige folk, og vi sikrer os altid, at vores medarbejdere er kvalitetsbevidste og udfører et solidt stykke håndværk. Kun ved at blive ved at være de dygtigste, kan vi rekruttere den bedste tømrer og snedker – og når vi sender vores folk ud, er vi helt trygge, for de findes ikke bedre.

Kvalitet – som tømrer og snedker er det noget, vi skaber sammen

Langt den overvejende del af vores opgaver er tømrer og snedker entrepriser.

Vi udfører også gerne hovedentrepriser og totalløsninger, og i den forbindelse samarbejder vi med en række kvalificerede underentreprenører. Kvalitet er nemlig noget, vi skaber sammen. Og det vi ikke kan, samarbejder vi med andre om. Vi stiller de samme høje krav til vores samarbejdspartnere og underentreprenører, som vi stiller til os selv, så du kan være sikker på at få den bedste løsning på din totalentreprise. Og i vores materialevalg er kun det bedste godt nok. Med en totalløsning skal du kun holde kontakt ét sted, resten klarer vi, inklusive planlægning. Det sikrer alle mod dumme ventedage og tidsspilde, når vi kan optimere opgaver og håndværkertid bedst muligt.

Vi lægger, udfører og monterer

  • Nibra teglsten
  • Aerodek tag
  • Quadro tag
  • Stål- og aluminiumslofter og solafskærmninger for Mogens Rasmussen A/S
  • Veluxvinduer
  • Akustikplader for Troldtekt

Vi er tømrer og snedker for private, firmaer og institutioner – kontakt os gerne

Har du brug for et tømrer og snedker firma, der sætter kvalitet og kundetilfredshed højst til konkurrencedygtige og fordelagtige priser, kører vi hver dag ud i Jægerspris, Frederikssund og Roskilde og kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 47 52 12 65 – så er din tømrer og snedker på vej.

Uforpligtende
tilbud

Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt

pilen
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Dansk Håndværk Garanti

Dansk Håndværk

Hos Pryts Service går vi op i godt håndværk til tiden. Derfor er vi en del af Dansk Håndværk, så du altid kan stole på, at vi garanterer kvalitet.

Vores samarbejdespartnere

sam1 sam2 sam3 sam4 Vi samarbejder med Outrup Vinduer