Udskiftning af vinduer

Ring til os på 47 52 12 65

Nye vinduer ved Frederikssund, Roskilde og Jægerspris

At få foretaget udskiftning af vinduer kan give dig et helt nyt hus – næsten.

outrup-vinduer-small sam2

Udskiftning af vinduer bør altid gøres af en professionel

Er vinduerne i din ejendom eller i din virksomhed blevet utætte, punkterede, eller bare gamle og utidssvarende? De fleste vinduer i Danmark bliver på et tidspunkt så medtagede af vejr og vind, at nye vinduer kan være nødvendigt – og det er der ingen grund til at være ked af, tværtimod. For efter nye vinduer vil ethvert hus se markant mere velholdt og moderne ud – og samtidig er der mange penge at spare på varmeregningen.

Det er en daglig glæde at kigge ud efter udskiftning af vinduer – af flotte, energivenlige og nye vinduer.

Pryts Service samarbejder med Velux, og det er din garanti fra kvalitet fra inderst til yderst. Velux har et meget bredt sortiment i den bedste kvalitet, der kan fås. Derfor er Velux også et efterspurgt valg af både private husejere, og af virksomhedsejere og institutioner. Med et Velux vindue ved man, at man har noget, der holder mange årtier frem – og vi kan nye vinduer sørge for, at det tilpasses den enkelte bygning helt perfekt.

Vi laver alle nye vinduer med Velux men også andre typer

Velux har både ovenlysvinduer og fladtagsvinduer, og hos Pryts Service har vi solid erfaring med nye vinduer af både denne type, men også af alle andre typer vinduer. Der er mange typer at vælge imellem, og vi kan montere nye vinduer lige fra de småsprossede vinduer til de store panoramavinduer – og alle dem midt imellem. Vi vejleder dig gerne inden du skal have nye vinduer, så du kan få præcis den type, du gerne vil have, og som passer bedst til dit hus og den stil, du ønsker.

Nye vinduer er en win-win for pengepungen

Hvis du vælger at få lavet nye vinduer, vil dit huse stige markant i værdi – og uanset om du går med planer om hussalg, eller bare vil nyde de nye vinduer selv, kan det give hele ejendommen et stort kvalitetsløft. Samtidig er der med de nugældende krav til nye vinduer en meget stor pose penge at spare på varmeregningen, fordi nye energivinduer effektivt holder varmen inde, samtidig med at de lader fugt passere ud.

Oveni er der med det genindførte håndværkerfradrag mulighed for at trække udgifterne til arbejdslønnen fra i forbindelse med håndværksydelser med grønt sigte, og det er netop udskiftning af vinduer – læs mere på SKATs hjemmeside her

Pryts Service er klar til udskiftning af vinduer hos dig

Som tømrer og snedker kører vi hver dag ud for at lave nye vinduer i Jægerspris, Frederikssund og Roskilde og vi kommer gerne forbi med et godt tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 47 52 12 65.

Uforpligtende
tilbud

Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt

pilen
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Dansk Håndværk Garanti

Dansk Håndværk

Hos Pryts Service går vi op i godt håndværk til tiden. Derfor er vi en del af Dansk Håndværk, så du altid kan stole på, at vi garanterer kvalitet.

Vores samarbejdespartnere

sam1 sam2 sam3 sam4 Vi samarbejder med Outrup Vinduer