Aerodek tag ved Roskilde, Frederikssund og Jægerspris

Hvis dit tag trænger til en renovering, så kan det være en god ide at vælge et Aerodek tag. Det er lavet af et slidstærkt materiale, der giver lang holdbarhed og samtidig er det lyddæmpende og brandsikkert. Der er mange fordele ved Aerodek tag og med dets danske stil i udseendet og store styrke, er det en løsning, der både er velegnet til nybyggeri, men også renovering af tag.

Aerodek tag er lig med styrke

Det unikke ved Aerodek tag er det utroligt holdbare materiale samt den lette konstruktion. Materialet vejer ikke meget, men dette til trods, er Aerodek tag noget af det stærkeste tag på markedet. Aerodek tag er bygget op omkring en kerne af stål og denne kerne er galvaniseret med aluzink. Dette gør, at taget er bygget til at klare det hårde danske klima.

Fordele:

  • Lang levetid på Aerodek tag
  • Nemt af lægge
  • Vejer nærmest ingenting
  • Lyddæmpende
  • Brandsikkert

 

Stærkt tag og flot udseende

Hvis man lægger et Aerodek tag på sit hus, så øger man ikke bare kvaliteten og holdbarheden på huset, men man giver også sin bolig et løft rent udseendemæssigt. Aerodek tag er et ståltag, der er dansk produceret og passer til den danske byggestil. Taget fås i mange forskellige farver, så du kan få den tagløsning præcis, som du vil have det.

Aerodek tag er en rigtig god løsning, hvis du skal lægge tag på et nybyggeri, men det er også meget velegnet til en renovering, da man ofte kan montere det direkte på det eksisterende tag.

Kontakt Pryts hvis du vil have et Aerodek tag

Hos Pryts er vi eksperter i at lægge Aerodek tag omkring Roskilde, Jægerspris og Frederikssund og vi vil meget gerne hjælpe dig med at give dit hus et løft udseendemæssigt og kvalitetsmæssigt. Vi er altid klar til at rådgive dig, så du har de bedste forudsætninger, når du skal træffe en beslutning omkring lægning af nyt tag. Du er meget velkommen til at kontakte os på 47 52 12 65 eller skrive en besked til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage med rådgivning og et uforpligtende tilbud omkring Aerodek tag.

Uforpligtende
tilbud

Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt

pilen
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Dansk Håndværk Garanti

Dansk Håndværk

Hos Pryts Service går vi op i godt håndværk til tiden. Derfor er vi en del af Dansk Håndværk, så du altid kan stole på, at vi garanterer kvalitet.

Vores samarbejdespartnere

sam1 sam2 sam3 sam4 Vi samarbejder med Outrup Vinduer